Flexfusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja™

Predstavljanje proizvoda

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Zaboravite na 48-satno pravilo koje je do sada bilo potrebno uzeti u obzir nakon nanošenja ljepila te uživajte u slobodi koju osigurava nova generacija FlexFusion® ljepila s tehnologijom brzog sušenja. Poboljšani proizvod osigurava dvije najmodernije prednosti: kraće vrijeme sušenja zahvaljujući tehnologiji brzog sušenja, te smanjenu viskoznost koja je korisniku ugodnija i osigurava stručno i nevidljivo pričvršćenje.

Odmah nakon aplikacije produžetaka možemo nanijeti osnovnu šminku i nastaviti s uobičajenim aktivnostima, ali je prva 3 sata nakon aplikacije produžetaka preporučljivo izbjegavati raspršivače (lakovi za kosu, raspršivač za samotamnjenje), izlaganje pari i vrućini, stavljanje kontaktnih leća te korištenje ostalih kozmetičkih proizvoda Xtreme Lashes®.

 

FlexFusion Black Flexfusion

Svojstva

 • Izuzetno brzo sušenje i udobnost korisnika.
 • Hipoalergijsko i nisko hlapljivo.
 • Proizvod je sukladan Standardima upravljanja kvalitetom ISO 13485:2003.
 • Proizvedeno u SAD-u, u poduzeću za proizvodnju medicinskih ljepila registriranom pri Američkom vladinom uredu za lijekove i hranu.

SVE ŠTO MORATE ZNATI:

1.Koje su glavne prednosti ljepila FlexFusion® – tehnologija brzog sušenja?

 • brže nanošenje
 • manja viskoznost
 • manje lijepljenje trepavica
 • pravilo 48-satnog izbjegavanja određenih aktivnosti (neposredno nanošenje make-upa, izlaganje intenzivnoj vlazi…) više ne vrijedi

2. Koliko dugo nakon nanošenja produženih trepavica moramo pričekati s tuširanjem ili nanošenjem šminke?

Odmah nakon nanošenja produženih trepavica možemo nanijeti osnovnu šminku i nastaviti s uobičajenim načinom života. Prva 3 sata nakon nanošenja u svakom slučaju ne preporučujemo:

 • uporabu raspršivača za samotamnjenje;
 • izloženost pretjeranoj pari;
 • izloženost pretjeranoj vrućini;
 • uporabu kozmetike i proizvoda za njegu kože koji ne pripadaju paleti proizvoda Xtreme Lashes®.

3. Postoje li još neke upute koje trebamo uzimati u obzir prilikom uporabe novog ljepila?

U nastavku ćemo nabrojati aktivnosti koje mogu oslabiti pričvršćenje te prouzrokovati prijevremeno otpadanje produžetaka trepavica. Potrebno je izbjegavati:

 • pretjerano trljanje područja trepavica;
 • pretjeranu uporabu proizvoda za njegu očiju na uljnoj bazi na trepavicama ili u blizini trepavica, kao što su npr. kreme za područje očiju, vazelin i odstranjivač šminke;
 • uporabu vodootporne kozmetike na trepavicama ili uz njih, uključujući vodootpornu maskaru i olovku za oči;
 • pretjerano nanošenje maskare;
 • uporabu mehaničkih ili ručnih uvijača trepavica;
 • čupanje trepavica;
 • pretjerano ispiranje očiju;
 • kemijske zahvate kao što su bojenje ili trajno uvijanje trepavica.

4. Je li novo ljepilo FlexFusion® još uvijek najbolji proizvod za osjetljive oči?

Da. Novo ljepilo FlexFusion® najbolje je hipoalergijsko medicinsko ljepilo na tržištu. To je jedino ljepilo koje preporučujemo stilistima za trepavice koji su sami skloni upalama i alergijama, kao i njihovim klijentima koji imaju osjetljive oči ili pate od alergija.

„Poboljšano hipoalergijsko medicinsko ljepilo nudi veliki broj prednosti, a uz to nikako ne ugrožava jednostavnost uporabe“, kaže Jo Mousselli, dipl. medicinska sestra, predsjednica i osnivačica poduzeća Xtreme Lashes, koja je i sama sudjelovala prilikom razvoja ljepila FlexFusion®.

„Preporučujem da ga u svom radu koriste svi stilisti za trepavice, od početnika pa sve do najbolje osposobljenih, a pogotovo u slučaju klijenata koji imaju osjetljive oči ili koriste kontaktne leće.”

 

jo_full

Jo Mousselli (President and CEO of Xtreme Lashes ®)

 

Metodologija

Postupak nanošenja potpuno je ugodan i siguran za zdravlje, jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Xtreme Lashes stilist zalijepi produženu trepavicu 1 milimetar od kapka te na kraju aplikacije provjeri da ništa nije slijepljeno, a prirodna trepavica zbog toga može neometano rasti.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome

Volumation

Odlučite se za Volumation i ponudite svojim klijentima još veći izbor u stvaranju različitih izgleda! Volumation je tehnika nanošenja više produženih trepavica na pojedinu prirodnu trepavicu preko cijelog oka ili pojedinog dijela oka, s ciljem stvaranja dubine i volumena.

Više o tome

Osposobljavanje

Ako želite postati Xtreme Lashes stilist, morate najprije obaviti Xtreme Lashes osposobljavanje. Na raspolaganju su vam tri vrste tečaja: Dvodnevni početni tečaj (početni grupni ili početni individualni), Jednodnevni prethodni tečaj, VOLUMATION dvodnevni napredni tečaj.

Više o tome