Maskara za izuzetno duge i guste trepavice

23.90 sa PDV

Maskara koja samo jednim nanošenjem osigurava izuzetnu dužinu i volumen vaših trepavica.

Opis proizvoda

Široka četkica koja naglašava vaše trepavice te ih jača od korijena do vrhova osigurava ekstremnu dužinu i volumen. Formula s intenzivnom bojom izuzetno naglašava oblik i volumen te razdvaja trepavice, a pri tome ne stvara grudice ili mrlje. Sa sastojcima koji hrane trepavice i formulom koja ne oštećuje produžene trepavice maskara za iznimno duge i guste trepavice vaš je nezamjenjiv proizvod. Postojana formula na bazi vode. Obogaćena vitaminom B. Posebno se preporučuje za osjetljive oči i namijenjena je svima koji nose kontaktne leće. Jednostavno se uklanja odstranjivačem šminke za oči i tonikom za čišćenje lica. Kompatibilna je s produženim trepavicama Xtreme Lashes i prirodnim trepavicama.

Prilikom uporabe na produženim trepavicama nanesite maskaru nježnim pokretima od sredine trepavica prema vrhovima. Na taj ćete način spriječiti da se suvišna količina maskare nakupi na mjestu spoja između kapka i trepavice. Prilikom uporabe na prirodnim trepavicama maskaru nanosite od korijena do vrha. Za naglašen izgled nanesite dva ili više puta. Za uklanjanje maskare umočite dva štapića za čišćenje bez vate u odstranjivač šminke za oči te postavite jedan štapić ispod trepavice i drugi iznad trepavice. Nježno brišite trepavice od korijena do vrha dok maskara ne omekša te ju je moguće ukloniti. Štapiće nakon toga isperite vodom i postupak prema potrebi ponovite. Nakon toga područje oko očiju isperite vodom i konačno uklonite ostatke maskare. Kada je područje oko očiju čisto, obrišite ga i prema potrebi počešljajte produžene trepavice prestižnom sklopivom četkom za trepavice.
0.25 oz.

Water-Aqua, Beeswax-Cera Alba, PVP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Isododecane, PEG-20 Sorbitan Beeswax, PVP, Carnauba Wax-Copernicia Cerifera, Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate SE, Kaolin, Magnesium Aluminium Silicate, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Polybutene, Panthenol, Xantthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Sodium Dehydroacetate, Trisodium EDTA-May Contain: Mica (CI 77019), Iron Oxides (CI 77499, CI 77491), Ultramarine Blue (CI 77007), Titanium Dioxide (CI 77891)