Slovenija je u rujnu 2014 ugostila međunarodnu konferenciju za Xtreme Lashes

Između 22. i 25.9.2014. ugostili smo međunarodnu konferenciju Xtreme Lashes, na kojoj se osim predstavnika ekipe Xtreme Lashes SAD okupila većina europskih franšizera: Njemačka, Austrija, Švicarska, Francuska, Finska, Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Češka, Cipar, Engleska i Slovenija te predstavnici ostalih zemalja kao što su Libanon, Oman i Katar.

Povod konferencije bilo je predstavljanje novih proizvoda i tehnika. Vrlo velik naglasak bio je na tehnici Volumation čiji je cilj postići dubinu i volumen te dodatno poboljšati naše znanje i ponudu. Učili smo nove tehnike, upoznavali nove radne materijale, od trepavica, pinceta, ljepila do kozmetičkih proizvoda kao što su korektori i bojice pod novim pod novim imenom JO MOUSSELLI.

Na konferenciji nam je svoje znanje prenijela gđa Laura Jones, zadužena za sve veće edukacije poduzeća Xtreme Lashes i njihova vodeća „učiteljica“.
Na konferenciji je osim novih proizvoda također predstavljena ograničenu seriju proizvoda naziva BLINK PINK, uz pomoć koje smo u mjesecu listopadu prikupljali sredstva za borbu protiv raka.

 

Slike s konferencije možete pogledati u galeriji.