Osposobljavanje

Ako želite postati Xtreme Lashes stilist, morate najprije obaviti Xtreme Lashes osposobljavanje. Na raspolaganju su vam tri vrste tečaja.

1. Dvodnevni početni tečaj

Osnovno osposobljavanje traje dva dana po 8 sati. Kandidati se prvog dana najprije upoznaju s teorijom i Xtreme Lashes proizvodima, a nakon toga slijedi vježba na lutkama, koja služi tomu da se polaznici upoznaju s alatima za rad i materijalima. Drugi dan obrazovanja namijenjen je vježbi na modelima.

Obrazovanje teče prema metodologiji i gradivu koja su pripremili u sjedištu Xtreme Lashes u Americi. Cjelokupno gradivo prevedeno je na slovenski jezik. Svaki sudionik također dobiva Xtreme Lashes priručnik koji je preveden na slovenski jezik. Nakon završenog obrazovanja svaki sudionik dobije potrebno gradivo u elektroničkom obliku.

Nakon završenog obrazovanja sudionici dobiju potvrde o obavljenom tečaju. Nakon tečaja slijedi samostalna vježba (približno 15 – 20 aplikacija). U slučaju da se u vrijeme samostalne vježbe pojave bilo kakva pitanja, rado vam pomognemo.

Kada se stilist osjeća spremnim, prijavljuje se na ispit za certifikat koji je besplatan.

*Obavljanje ispita za certifikat nije obvezno (i bez certifikata je moguće raditi), ali je ipak, preporučljivo.
Xtreme Lashes certifikat vrijedi u svim državama gdje je prisutna franšiza Xtreme Lashes i znači priznanje polaznika našim službenim partnerom.

Cena:

a) Dvodnevni početni grupni tečaj: 330 € + PDV
*Termin za sljedeći tečaj možete provjeriti ovdje.

b) Dvodnevni početni individualni tečaj: 450 € + PDV
*Termin po dogovoru s nastavnikom

Navaden certifikat

2. Jednodnevni prethodni tečaj

Budući da želimo osigurati najvišu kvalitetu usluga, materijale nije moguće kupiti bez obavljenog tečaja. Za sve one koji već produžavaju trepavice nudimo jednodnevni prethodni tečaj za naše materijale i tehnike.

Tečaj teče individualno, jer sudionici dolaze sa različitim predznanjem, te se nastavnik posvećuje svakom ponaosob. U prvom satu se polaznik upoznaje s materijalima i radnim postupcima. Isto tako dobiva Xtreme Lashes priručnik te sva potrebna dodatna gradiva. Nakon temeljitog pregleda teorije slijede prikazi postupaka čišćenja, lijepljenja i uklanjanja trepavica te aplikacija cijelog seta trepavica na modelu.

Nakon završenog tečaja polaznik dobiva potvrdu o obavljenom jednodnevnom prethodnom tečaju.

*U slučaju da polaznik samostalno obavi cijelu aplikaciju, već na samom tečaju dobiva Xtreme Lashes Certifikat.

Cijena: 250 € + PDV

3. VOLUMATION dvodnevni napredni tečaj

Volumation naprednom tečaju mogu pristupiti samo stilisti koje su stekli Xtreme Lashes certifikat.

U prvih nekoliko sati tečaja se stilisti se upoznaju sa svom potrebnom teorijom Volumation tehnike. Nakon toga slijedi vježba Volumation tehnika na lutkama.

Drugi dan je u cijelosti namijenjen vježbi na modelima. Svaki stilisti dobiva Volumation Student kit, priručnik za Volumation tehniku te Volumation certifikat, koji stilista uvrštava među naše GOLD PARTNERE.

Cijena: 399 € + PDV
*U cijenu je uključen Volumation Student kit koji sadrži materijale za rad na tečaj te keramičku zakrivljenu pincetu presvučenu 24-karatnim zlatom.

** Stilisti koji su obavili samo početni tečaj ne mogu kupovati materijale koji su namijenjeni isključivo Volumation tehnici.

Volumation tečaj

Kupnja materijala nije uvjet za sudjelovanje na edukaciji (materijal za potrebe obrazovanja osiguravamo mi).

Prije i za vrijeme samog obrazovanja po posebnim cijenama nudimo vam kupnju materijala za samostalnu vježbu i rad.

SPECIFIKACIJA PAKETA »

* Na samom tečaju odnosno još tjedan dana nakon završenog tečaja imate 25 % popusta na narudžbe (to se ne odnosi na početne pakete).

Plaćanje u ratama nije moguće, iznos tečaja potrebno je platiti u jednokratnom iznosu, najkasnije na dan tečaja.

 

Najprije potvrda, zatim certifikat

Nakon završenog tečaja kandidati dobivaju potvrdu o obavljenom osposobljavanju, ali ta potvrda još ne znači stjecanje certifikata za Xtreme Lashes stilista. Kandidati s potvrdom formalno ispunjavaju uvjete za pristup stjecanju certifikata, ali trebaju još praktično vježbati. Tek kada kandidati usvoje dovoljno prakse, mogu obavljati praktični dio testiranja. U praktičnom dijelu testiranja kandidati moraju biti već toliko osposobljeni da pravilno obave postupak čišćenja i da u roku od dva sata mogu na svako oko zalijepiti u prosjeku po 40 trepavica.

Obavljanje ispita za Xtreme Lashes Certifikat je besplatno!

Navaden certifikat

 

 

Prijavi se na osposobljavanje

Postani stilist

Želite li da vaše klijentice iz salona odlaze zadovoljne te vas preporuče prijateljicama? Xtreme Lashes produžene trepavice djeluju prirodno, sigurne su i odgovaraju i osobama s osjetljivim očima, stoga će k vama dolaziti i klijentice koje inače ne vjeruju postupcima produžavanja trepavica.

Više o tome

Volumation

Odlučite se za Volumation i ponudite svojim klijentima još veći izbor u stvaranju različitih izgleda! Volumation je tehnika nanošenja više produženih trepavica na pojedinu prirodnu trepavicu preko cijelog oka ili pojedinog dijela oka, s ciljem stvaranja dubine i volumena.

Više o tome

XL Certifikat uvjeti

Polaganje ispita za Xtreme Lashes certifikat je besplatno. Xtreme Lashes certifikat možete dobiti tek kada ste obavili osnovno Xtreme Lashes osposobljavanje. Nakon osnovnog dvodnevnog Xtreme Lashes osposobljavanja dobivate potvrdu s kojom možete radit. Stjecanje certifikata nije nužno, ali ga preporučujemo, jer vas sa stečenim certifikatom službeno priznajemo našim partnerom.

Više o tome

Priča o uspjehu

Xtreme Lashes produžavanje trepavica može za vas predstavljati samostalnu ili dopunsku djelatnost uz vaš postojeći posao. U oba slučaja s Xtreme Lashes postupkom produžavanja trepavica možete ostvariti sjajnu karijeru.

Više o tome