Mi u medijima

Stranica v pripremi.

Helena Kosmina

Helena Kosmina je direktorica poduzeća Arlen d.o.o. i ujedno voditeljica osposobljavanja budućih stilista u Sloveniji. Školovana je neposredno u sjedištu Xtreme Lashes poduzeća u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrhunska poznavateljica Xtreme Lashes proizvoda i stručnjakinja za Xtreme Lashes revolucionarni postupak nanošenja produženih trepavica.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome

Saloni

Xtreme Lashes je revolucionaran način produžavanja trepavica, s kojim ćete sebi na potpuno siguran i bezopasan način osigurati duže, gušće i atraktivnije trepavice. Na vaše prirodne trepavice sintetičke se nanose ručno, i to posebno na svaku trepavicu jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Stoga su produžene trepavice primjerene i za osobe koje nose leće.

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome