Helena Kosmina

Helena Kosmina je direktorica poduzeća Arlen d.o.o. i ujedno helenavoditeljica osposobljavanja budućih stilista u Sloveniji. Školovana je neposredno u sjedištu Xtreme Lashes poduzeća u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrhunska poznavateljica Xtreme Lashes proizvoda i stručnjakinja za Xtreme Lashes revolucionarni postupak nanošenja produženih trepavica. Iza sebe ima više od 1500 aplikacija produženih Xtreme Lashes trepavica.

Bogato iskustvo

Helena je zahvaljujući bogatim iskustvima odlična savjetnica kada se klijentice ne mogu odlučiti koja bi vrsta trepavica bila najprimjerenija za njih. Također ima istančan dar za oblikovanje i nanošenje različitih uzoraka kristala. Zbog pozitivne energije i predanosti poslu klijentice je zaista obožavaju.

Helena savjetuje

Imate pitanje u pogledu tečajeva produžavanja trepavica prema metodologiji Xtreme Lashes? Zanima vas tijek tečaja? Možda vas samo zanima zašto su Xtreme Lashes trepavice i materijali tako posebni? Pošaljite nam svoje pitanje i Xtreme Lashes stilistica i voditeljica obrazovanja rado će vam udijeliti savjet i odgovoriti na sva vaša pitanja!

Kontaktni obrazec

Ime i prezime (obavezno)

Telefonski broj (obavezno)

Email (obavezno)

Pitanje

 

Helena i partneri

O nama

Poduzeće Arlen d.o.o. je ekskluzivni nositelj Xtreme Lashes franšizog ugovora za Hrvatsku i Sloveniju. Poduzeće je specijalizirano za produžavanje trepavica i prodaju Xtreme Lashes proizvoda.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome

Saloni

Xtreme Lashes je revolucionaran način produžavanja trepavica, s kojim ćete sebi na potpuno siguran i bezopasan način osigurati duže, gušće i atraktivnije trepavice. Na vaše prirodne trepavice sintetičke se nanose ručno, i to posebno na svaku trepavicu jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Stoga su produžene trepavice primjerene i za osobe koje nose leće.

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome