Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti (u nastavku: izjava), odnosi se na internetsku stranicu www.xtremelashes.hr s poddomenama (u nastavku internetska stranica).

Opće informacije o internetski stranici

Vlasnik internetske stranice je slovensko poduzeće:

Arlen d.o.o.
Letoviška pot 12,
SI-6000 Koper

Izjava se odnosi na internetske stranice www.xtremelashes.hr zajedno s poddomenama. Korištenjem ovih internetskih stranica pristajete da poduzeće Arlen d.o.o. čuva i obrađuje vaše podatke na načine koji su navedeni u nastavku izjave.

Kakve podatke prikupljamo na internetskoj stranici

Prikupljanje osobnih podataka

Na internetskoj stranici www.xtremelashes.hr putem kontaktnih obrazaca za slanje upita ili putem pitanja na internetskoj stranici prikupljamo sljedeće osobne podatke:

  • Ime i prezime
  • Adresa elektroničke pošte
  • Telefonski broj (neobvezno)

Prikupljanje tehničkih podataka

Putem alata za praćenje internetske analitike, to jest statistike korištenja internetske stranice, možemo na internetskoj stranici www.xtremelashes.hr automatski prikupljati određene podatke o hardveru i softveru vašeg računala. U ove podatke ubrajamo: IP adresu, vrstu preglednika, vrijeme posjeta i adrese internetskih mjesta koje ste posjetili na našoj internetskoj stranici i slično. Ove informacije koristimo isključivo za praćenje statistike o posjetima i uporabi internetskih stranica www.xtremelashes.hr jer na taj način stranicu lakše prilagođavamo vašim željama.

Kolačići (cookies)

Kolačići, koji se nazivaju engleskom riječju cookies, posebne su tekstualne datoteke koje serveri automatski unose na vaše računalo u internetske preglednike. Tekstualne datoteke ne sadrže nikakve podatke o vašem identitetu. Služe isključivo kako bi server znao da ste već bili na našoj internetskoj stranici. To možemo iskoristiti za podizanje kvalitete korisničkih iskustava (prilagođavanje profila internetske stranice posjetiteljima).
Preuzete postavke većine internetskih preglednika omogućuju automatski unos kolačića na vaše računalo. Ako ne želite da se kolačići automatski unose u vaše računalo ili ako želite da vas internetski preglednik na to upozori, možete to odrediti u sigurnosnim postavkama internetskog preglednika.

Internetska stranica automatski unosi kolačiće u skladu sa Zakonom o elektroničkoj komunikaciji. O internetskim kolačićima možete pročitati više na internetskoj stranici www.xtremelashes.hr i postavite dozvolu za unos internetskih kolačića prema vašoj želji. Klikni ovdje.

Tko i kako može koristiti vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke koje prikupimo na internetskoj stranici prikupljamo isključivo u svrhu obavljanja naše djelatnosti te poboljšanja naše ponude i internetske stranice u pravcu kvalitetnijeg i optimalnog djelovanja stranice ili radi osiguranja usluga prema vašem zahtjevu. Predajom vaših poruka također pristajete da podatke koristimo za sljedeće (interne) svrhe:

  • istraživanje tržišta (za interne svrhe),
  • obavještavanje o novostima koje se tiču naših proizvoda, usluga, internetskog mjesta…,
  • vaše osobne podatke može obrađivati osoblje koje je zaduženo za obavljanje bilo koje od navedenih djelatnosti.

Kako čuvamo vaše osobne podatke

Obvezujemo se da vaše osobne podatke čuvamo i pohranjujemo u skladu sa Zakonom o čuvanju privatnih podataka i etičkim načelima. Vaše osobne podatke obrađivat ćemo isključivo za interne svrhe te ih bez vašeg pristanka nećemo posredovati trećim osobama.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke i kako možete zahtijevati brisanje

Vaše osobne podatke čuvamo 10 godina.

Bilo kada možete zahtijevati brisanje bilo kojeg vašeg podatka iz naših baza. Pri tome koristite sljedeće kontaktne podatke:

Arlen d.o.o.
Letoviška pot 12,
SI-6000 Koper.
M: +386 40 880 820
E: info@arlen.pro

Izjava je posljednji put ažurirana: 7.2.2015.