Trepavice i kristali

Xtreme Lashes je revolucionaran proizvod, s kojim ćete si na sasvim bezopasan način osigurati duže, gušće i atraktivnije trepavice prirodnog izgleda.

Kakve trepavice izabrati?

Postoje različite vrste Xtreme Lashes trepavica, koje se razlikuju s obzirom na debljinu, dužinu, boju i zakrivljenost. Sveukupno postoji već više od 700 mogućih kombinacija. Što ćete odabrati, ovisi o obliku i boji vaših očiju, boji vaše kose, tena i o prigodi za koju trebate produžene trepavice. Ako birate trepavice za svaki dan, preporučujemo vam manje snažne kontraste boja, a ako birate trepavice za posebnu priliku, jedna je od mogućnosti – kombiniranje boje trepavica s npr. vašom večernjom haljinom ili vjenčanicom. U svakom slučaju vam savjetujemo da se prije konsultirate s Xtreme Lashes stilistom, koji će Vam pomoći prilikom odabira odgovarajućih trepavica za Vas.

*Budući da je zdravlje i sigurnost Vaših prirodnih trepavica za nas na prvom mjestu, prije produžavanja se uvjerite da je stilist zaista stručno osposobljen za rad i da ima važeći certifikat.

Prilagođavaju se vašim prirodnim trepavicama

Postoji 5 debljina, 4 različita stupnja zakrivljenosti, 25 različitih boja trepavica i 12 različitih dužina trepavica, koje su duge od 6 do 17 milimetara. Xtreme Lashes trepavice mogu se prilagoditi svakom obliku očiju i svakoj vrsti trepavice. Školovani Xtreme Lashes stilist savjetovat će vam kako odabrati najbolju mogućnost s obzirom na vrstu vaših prirodnih trepavica i želja koje imate.

Swarovski kristali za Xtreme Lashes trepavice

Postoji više boja i više veličina kristala koji se stavljaju na trepavice. U srebrnoj boji postoje tri veličine kristala s promjerom 1 mm, 1.5 mm i 1.9 milimetra. Kristali u boji postoje u veličini promjera 1.9 mm, ali možete birati između više od 26 različitih boja.
Kristale na trepavice lijepimo naknadno. Kristali se lijepe na jednu produženu trepavicu. Možemo nalijepiti samo jedan kristal ili više njih tako da čine sastavljaju uzorak. Xtreme Lashes stilist prije nanošenja pomoći će vam u odabiru i obliku uzorka.

Nemojte se bojati da će kristal otpasti

Kada je kristal jednom nalijepljen na trepavicu, toliko je snažno pričvršćen da ga je nemoguće ukloniti, stoga se nema straha da će vam kristali otpasti. Kristal će otpasti tek tada kada ispadne i vaša trepavica, a može se, ako tako želite, ukloniti cijela trepavica s kristalom.

Možda želite kristale za posebnu priliku, bez obzira na to što nemate produžene trepavice? To što nemate produžene trepavice, ne predstavlja nikakvu prepreku. Stilist vam može aplicirati samo nekoliko produženih trepavica, koje se neće isticati, te na njih nanijeti kristal ili kristale.

Metodologija

Postupak nanošenja potpuno je ugodan i siguran za zdravlje, jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Xtreme Lashes stilist zalijepi produženu trepavicu 1 milimetar od kapka te na kraju aplikacije provjeri da ništa nije slijepljeno, a prirodna trepavica zbog toga može neometano rasti.

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome

Ekstenzije trepavica

Već dugo želite duge i zakrivljene trepavice, kakve imaju zvijezde? Ili se jednostavno želite opušteno baviti sportom i uz to očuvali uredan izgled? Možda hoćete samo uljepšati oblik očiju? Želite li se probuditi i ujutro uštedjeti vrijeme koje bi inače potrošili za nanošenje maskare?

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome