Postupak podužavanja trepavica

Nanose se na vaše vlastite trepavice

Xtreme Lashes trepavice nanose se na vaše prirodne trepavice. Na svako oko aplicira se od 60 do 150 umjetnih trepavica. Točan broj umjetnih trepavica ovisi o broju vaših prirodnih trepavica. Postupak nanošenja potpuno je ugodan i siguran za zdravlje, jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Xtreme Lashes stilist zalijepi produženu trepavicu 1 milimetar od kapka te na kraju aplikacije provjeri da ništa nije slijepljeno, a prirodna trepavica zbog toga može neometano rasti. Ljepilo koje se koristi sastoji se od najkvalitetnijih materijala i ne iritira oči, stoga su produžene trepavice primjerene i za osobe koje nose leće.

Konsultacije s Xtreme Lashes stilistom

Prije početka produžavanja trepavica s Xtreme Lashes stilistom dogovarate se o debljini, dužini i zakrivljenosti produženih trepavica te o obliku i veličini kristala, naravno, ako ih želite dodati. Iskusni Xtreme Lashes stilist postupak produžavanja trepavica završi u roku od dva sata. Za vrijeme samog postupka nanošenja možete mirno zaspati, a zatim se probudite s novim, dužim i zakrivljenim trepavicama koje naglašavaju linije vašeg lica. Tijekom cijelog postupka produžavanja trepavica koristimo isključivo sigurne i kvalitetne Xtreme Lashes materijale. Svi daljnji postupci nanošenja produženih Xtreme Lashes trepavica traju između sat i sat i pol.

*Postupak čišćenja

Postupak čišćenja vrlo je važan dio aplikacije, koji svaki stilist treba obaviti prije početka nanošenja trepavica, bez obzira na to radi li se o prvom produžavanju trepavica ili korekturi, jer služi odmašćivanju trepavica, te regulaciji pH vrijednosti i osigurava veću izdržljivost trepavica

*Korekture

Budući da se prirodne trepavice obnavljaju (u tri tjedna zamijeni se približno 1/3 prirodnih trepavica), korekture su nužne. Izuzetno važan je način obavljanja korekture. Stilist mora uvijek obaviti postupak čišćenja. Radi zdravlja Vaših trepavica te njihova lijepog izgleda na SVAKOJ korekturi potrebno je ukloniti sve trepavice koje su narasle više od 1 milimetra i na njih zalijepiti nove. Isto tako je potrebno popuniti sve trepavice koje su nanovo narasle. Tako će vaš izgled uvijek biti besprijekoran, a vaše trepavice snažne i zdrave.

Uklanjanje trepavica

U slučaju da se odlučite da trepavice više ne želite, Xtreme Lashes Vam nudi odstranjivač koji će vam u roku 15 minuta ukloniti trepavice, a pri tome neće oštetiti Vaše prirodne trepavice. Postupak uklanjanja potpuno je bezbolan, a obavlja ga Xtreme Lashes certificirani stilist.

 

Ekstenzije trepavica

Već dugo želite duge i zakrivljene trepavice, kakve imaju zvijezde? Ili se jednostavno želite opušteno baviti sportom i uz to očuvali uredan izgled? Možda hoćete samo uljepšati oblik očiju? Želite li se probuditi i ujutro uštedjeti vrijeme koje bi inače potrošili za nanošenje maskare?

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome

Trepavice i kristali

Kristale na trepavice lijepimo naknadno. Kristali se lijepe na jednu produženu trepavicu. Možemo nalijepiti samo jedan kristal ili više njih tako da čine sastavljaju uzorak. Xtreme Lashes stilist prije nanošenja pomoći će vam u odabiru i obliku uzorka.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome