Njega trepavica

Održavanje produženih Xtreme Lashes trepavica je jednostavno, ali je njega prva 3 sata nakon nanošenja ključna radi njihove dugotrajne opstojnosti. U prva 3 sata izbjegavajte snažnu paru i vlagu, na trepavice ne nanosite ništa te se pobrinite da vaše trepavice budu na suhom.

Njega nakon isteka 3 sata

Nakon isteka 3 h važno je da izbjegavate sve proizvode na uljnoj bazi te da sa svojim trepavicama postupate nježno i da ih redovito čistite. Xtreme Lashes trepavice otporne su na vodu, znoj i suze, ali je važno da prilikom njege, odstranjivanja i nanošenja šminke koristite kvalitetne proizvode. Ako se pridržavate uputa, Xtreme Lashes trepavice ispunit će vaša očekivanja. Ostat će dugo, čvrsto pričvršćene te zadržati mekoću i sjaj.

Kako bi Vaše trepavice ostale lijepe, poštujte sljedeće upute:

  • Prva 3 sata izbjegavajte izlaganje vrućini, pari i vlazi te ograničite vrijeme tuširanja. Na ovaj će način ojačati veze između prirodnih i Xtreme Lashes trepavica. Za bolje rezultate u ovo vrijeme ne preporučujemo plivanje i posjet sauni.
  • Sa svojim trepavicama budite nježni! Ne trljajte lice u predjelu očiju.
  • Izbjegavajte uporabu kozmetičkih proizvoda na uljnoj bazi i ne nanosite vodootporne maskare. Preporučujemo uporabu Xtreme Length & Volume maskare, a za njezino uklanjanje Xtreme Lashes Eye Makeup Remover & Facial Cleanser te kozmetičke spužvice. Proizvodi su razvijeni posebno za njegu Xtreme Lashes produženih trepavica. Maskaru uvijek nanosite samo na krajeve trepavica!
  • Za dužu postojanost vaših produženih trepavica također preporučujemo uporabu premaza za trepavice Xtreme Protective Coating.

 

Length_Volume_Mascaraeyelash-extensions-makeup-remover-xtreme-lashes-seyelash-extensions-cosmetic-sponges

 

Rezerviraj svoj termin

Metodologija

Postupak nanošenja potpuno je ugodan i siguran za zdravlje, jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Xtreme Lashes stilist zalijepi produženu trepavicu 1 milimetar od kapka te na kraju aplikacije provjeri da ništa nije slijepljeno, a prirodna trepavica zbog toga može neometano rasti.

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome

Trepavice i kristali

Kristale na trepavice lijepimo naknadno. Kristali se lijepe na jednu produženu trepavicu. Možemo nalijepiti samo jedan kristal ili više njih tako da čine sastavljaju uzorak. Xtreme Lashes stilist prije nanošenja pomoći će vam u odabiru i obliku uzorka.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome