Česta pitanja

1 ) Koliko vremena traje postupak produžavanja trepavica?
Vrijeme aplikacije ovisi o količini vaših prirodnih trepavica (što je više prirodnih trepavica, postupak duže traje). U prosjeku prva aplikacija traje 2 sata, daljnje korekture negdje oko sat i pol.

2 ) Na tržištu je mnoštvo ponuđača usluga produžavanja trepavica. Što čini Xtreme Lashes toliko posebnim?
Xtreme Lashes je revolucionaran postupak produžavanja trepavica. S Xtreme Lashes postupkom izabrane sintetičke trepavice ručno se nanose na vaše prirodne trepavice, i to tako da produžene trepavice uopće ne dodiruju kapak. Xtreme Lashes produžene trepavice zbog vrhunskih materijala također su prikladne i za osobe s lećama i osjetljivim očima.

Ljepilo i materijali koji se koriste tijekom cijelog postupka potpuno su sigurni i 100 % pogodni za zdravlje. Prilikom postupka produžavanja uzimamo u obzir najviše standarde kvalitete i najviši stupanj higijene. Osim toga, postupak produžavanja Xtreme Lashes trepavica mogu obavljati samo stilisti koji su završili formalno Xtreme Lashes osposobljavanje i koji su stekli certifikat.

3 ) Hoće li se prirodne trepavice oštetiti zbog produženih trepavica?
Ako se stilist prilikom postupka prilagodi vašim prirodnim trepavicama i ako na kraju odvoji sve trepavice, tako da svaka prirodna trepavica jednostavno raste, vaše prirodne trepavice neće se uništiti odnosno upravo suprotno – još više će ojačati, jer ih nećete svakog dana tretirati različitim sredstvima za čišćenje vodootpornih maskara koje se teško uklanjanju.

4 ) Je li potrebno napraviti kakvu pauzu i trepavice neko vrijeme ukloniti?
Ako su trepavice produžene ispravno i ako su prilikom aplikacije korišteni kvalitetni materijali, nije potrebno praviti nikakve pauze.
Vrlo je važno da stilist koristi dužine i debljine trepavica koje su primjerene vašim prirodnim trepavicama, a pri tome trebate biti svjesni da gustoća neće biti uvijek jednaka (kada su vaše prirodne trepavice u razdoblju rasta, stilist ih ne smije preopterećivati preteškim trepavicama). Ako stilist poštuje ova pravila i ako na kraju aplikacije uvijek pregleda da nijedna trepavica nije slijepljena, nije potrebna nikakva pauza.

5 ) Nosim kontaktne leće – trebam li ih prije nanošenja ukloniti?

Leće kod Xtreme Lashes produženih trepavica ne predstavljaju problem. Možete ih imati i za vrijeme aplikacije, jer ljepilo ne hlapi i tako ne prouzrokuje nikakve neugodnosti.

6 ) Koliko vremena u prosjeku izdrže produžene trepavice ako ih pravilno njegujem? Je li potrebno nakon toga postupak u cijelosti ponoviti ili se radi o kakvoj obnovi?
Kod većine se u tri tjedna zamijeni približno 1/3 prirodnih trepavica, stoga su preporučene korekture svaka 3 tjedna.

Prilikom korekture stilist kao i prilikom prvog posjeta obavlja postupak čišćenja, kako bi se trepavice odmastile i regulirao pH. Nakon završenog postupka čišćenja potrebno je ukloniti sve trepavice koje su narasle za više od 1 milimetra, jer bi se ubrzo počele okretati, te bi postale preteške za prirodne trepavice.

Nakon završenog uklanjanja previše naraslih trepavica, stilist na sve trepavice koje nisu uklonjene nanosi nove produžene trepavice, a pri tome ih nanosi i na one koje su narasle nanovo.

Na žalost mnogo ljudi povezuje kvalitetu materijala s time koliko vremena traju trepavice.

Zbog prirodnog ciklusa rasta trepavica potpuno je normalno da je nakon tri tjedna potrebna korektura.

Ako nakon 3 tjedna imate aplicirane gotovo sve trepavice, sigurno je da su one međusobno slijepljene i da prirodne trepavice ne mogu neometano rasti. U takvom slučaju preporučujemo da ih što prije uklonite.

7 ) Je li moguće da dođe do neke alergijske reakcije?
Kao svugdje u kozmetici, postoji mogućnost da doše do alergijske reakcije, ali su s Xtreme Lashes materijali ove mogućnosti minimalne.
Naše ljepilo je provjereno i priznato kao najsigurnije ljepilo na svijetu.

8 ) Možemo li produžene trepavice smočiti te jesu li otporne na morsku vodu?
Preporučeno je da prva 3 sata ne vlažite trepavice.

Trepavice su otporne na morsku vodu, stoga s njima bez problema možete roniti.

9 ) Sadrži li ljepilo Xtreme Lashes formaldehid?
Xtreme Lashes Flex Fusion s Rapid Cure Technology je medicinsko i hipoalergijsko ljepilo koje NE sadrži formaldehid.
Ljepilo je također bez mirisa i ne hlapi. Za vrijeme aplikacije klijentica također može bez problema otvoriti oči.

10 ) O čemu ovisi dužina i debljina produženih trepavica?
Vrsta trepavica koje stilist odabere ovisi o dužini, debljini i gustoći vaših prirodnih trepavica. Najvažnija je sigurnost klijentica te da se prirodne trepavice ne oštete, stoga Xtreme Lashes stilisti prije prve aplikacije sa svakom klijenticom obave konsultacije, pri čemu klijentica kaže svoje želje, a stilist nakon pregleda prirodnih trepavica kaže što bi bilo najbolje za njezine prirodne trepavice.

11 ) Je li nakon nanošenja trepavica potrebno koristiti Xtreme Lashes kozmetičke proizvode ili je zadovoljavajuća bilo koja šminka?
Za njegu trepavica nije potrebno koristiti Xtreme Lashes kozmetičke proizvode, ali je preporučljivo, jer su svi proizvodi kompatibilni s produženim trepavicama.
Potrebno je izbjegavati proizvode koji sadrže ulja, jer je ulje jedina tvar koja prouzrokuje prerani gubitak bilo kojih produženih trepavica.

Imate li još kakvo pitanje? Pitajte Helenu!

Metodologija

Postupak nanošenja potpuno je ugodan i siguran za zdravlje, jer umjetna trepavica nikada ne dodiruje kapak. Xtreme Lashes stilist zalijepi produženu trepavicu 1 milimetar od kapka te na kraju aplikacije provjeri da ništa nije slijepljeno, a prirodna trepavica zbog toga može neometano rasti.

Više o tome

Ljepilo

FlexFusion® ljepilo s tehnologijom brzog sušenja je hipoalergijsko medicinsko ljepilo koje istovremeno osigurava brzo sušenje, postojanost, sigurnost, fleksibilnost, idealnu viskoznost i neprimjetno pričvršćenje. Ovaj inovativan proizvod može se pohvaliti prednostima koje ne ugrožavaju nanošenje, udobnost i postojanost. Izrađeno je isključivo za produžavanje trepavica Xtreme Lashes®. Proizvod se preporučuje svim tipovima korisnika, a pogotovo onima koji imaju osjetljive oči ili nose kontaktne leće.

Više o tome

Trepavice i kristali

Kristale na trepavice lijepimo naknadno. Kristali se lijepe na jednu produženu trepavicu. Možemo nalijepiti samo jedan kristal ili više njih tako da čine sastavljaju uzorak. Xtreme Lashes stilist prije nanošenja pomoći će vam u odabiru i obliku uzorka.

Više o tome

Zašto XL?

Xtreme Lashes stilist koristi samo visokokvalitetne materijale, koji su 100 % povoljni za zdravlje. Zahvaljujući postupku nanošenja, produžene trepavice Xtreme Lashes odgovaraju i onima koji uobičajene trepavice ne podnose dobro.

Više o tome